Aktivitetsgruppbild.png

Här berättar några barn och unga som fått stöd av oss om hur det var för dem

"Trygga Barnen har gett mig stöd och fått mig att känna mig mindre ensam. Gruppen har fått mig att inse att jag är värd mer än skiten som jag har stått ut med. Jag har mått mycket mycket bättre genom att prata om mina problem. Ingen dömer en här."

"Jag får alltid en så lugn och varm känsla i kroppen av att vara på Trygga Barnen."

"Jag känner mig starkare, modigare och har mindre jobbiga tankar nu."

"Jag träffade en vän för livet som jag kan prata om saker som jag inte kan prata med andra kompisar om"

"Jag har lärt mig om medberoende och insett hur mina föräldrars problem påverkar mig än idag, även nu när jag är 24 år. Genom att bli mer medveten har jag också kunnat jobba med mycket med det och gå ur gamla mönster"

"I början så ville jag verkligen inte komma hit. Jag trodde inte att jag behövde det och ville inte dela med mig av mig själv. Jag var rädd. Men Trygga Barnen har bara gett mig bra saker under denna resa. Jag har lärt mig saker om mig själv och i allmänhet. Jag ångrar inte alls att jag gick hit."

"Trygga Barnen har fått mig att inte känna mig lika ensam och har fått mig att känna en väldig gemenskap. Jag har lärt mig att jag inte är ensam om mina känslor och att det är okej att känna hur man vill. Jag är jätteglad att jag började på Trygga Barnen."

"Det är roligt att vi får göra så mycket olika saker och att man får säga vad man tycker."

"På Trygga Barnen är man en grupp som tillsammans är starka"

"Det hjälper ens självkänsla och dom lyssnar och förstår (försöker alltid iaf). Alla är snälla och man får en bra gemenskap om man är positiv när man börjar"

"Det kunde varit ensamhet. Det kunde varit sorg. Det kunde varit rädsla. Men det var hopp"