Välkommen till Trygga Barnens chatt!

Hit kan du som är upp till 25 år vända dig om du är orolig över att någon i din närhet dricker för mycket, tar andra droger, mår psykiskt dåligt, eller om det är något annat som oroar dig. Alla typer av frågor, funderingar och känslor är välkomna, inga problem är för stora eller för små för oss. Vi finns här för dig för att dina tankar är viktiga! Att berätta för någon som lyssnar gör ofta att det känns lite lättare. Vi som sitter bakom chatten har själva växt upp i familjer med missbruk eller psykisk ohälsa. Vi har tystnadslöfte, det du berättar stannar alltså hos oss och du har möjlighet att vara anonym om du vill. Du kan känna dig trygg hos oss.
 

Vi använder oss av Snapchat. Vårt användarnamn på båda är: tryggabarnen. Vi är online varje dag året runt och även på kvällar onsdagar, torsdagar och söndagar fram till kl. 22. Våra Trygga Hjältar har även egna Snapchat-konton, de hittar du här.


Såhär chattar du med oss
Om du inte redan har Snapchat så kan du lätt ladda ned den gratis på appstore/google play. Om du vill vara anonym så välj ett användarnamn som inte avslöjar ditt riktiga namn. Sök på 'tryggabarnen' så kommer vi komma upp. Skriv sedan 'hej' till oss så får vi ett meddelande som vi svarar på så fort vi kan. Vi hjälper dig sen att fortsätta samtalet!