Bli Månadsgivare

För 100 kronor (eller valfritt belopp) i månaden kan du göra skillnad för barn och unga som lever i familjer där alkohol, droger och psykisk ohälsa tar alldeles för stor plats. Som månadsgivare bidrar du till att vi kan nå fler barn och vuxna i förskolan, skolan och på internet. Genom ditt stöd får fler barn och unga möjlighet till en trygg uppväxt. Du betyder mycket i kampen om barn och ungas framtid. Hjälp oss att hjälpa fler!

"Jag önskar att alla barn och ungdomar fick chansen att växa upp under trygga förhållanden. Jag stöttar Trygga Barnen då de gör en beundransvärd insats och hjälper dem som lever i en familj med beroendeproblematik. Tack för allt ert engagemang i frågan!" Jeremias Andersson, månadsgivare

Som månadsgivare får du:

  • Digitalt nyhetsbrev
  • Trygg armband (1st)
     

Det finns tre olika sätt att bli månadsgivare på*

Namn *
Namn

1) Skriv ut och fyll i blanketten för autogiroanmälan och skicka den till oss:
Trygga Barnen
Valhallavägen 124
114 41 Stockholm

2) Fyll i blanketten och signera direkt online via autogiro med BankID. För närvarande kan du bara göra detta på en dator, ej på mobil alt. surfplatta.

3) Fyll i formuläret här till höger, så återkommer vi till dig och skickar en blankett som du skriver under och skickar tillbaka till oss.

*För att bli månadsgivare måste du vara över 18 år.

Du kan även stödja oss genom att sätt in ett bidrag på
Bankgiro 656-9982 eller Swish 1232 76 57 09.