Tack för att du vill bli månadsgivare!

Det finns tre olika sätt att bli månadsgivare på*

1) Fyll i blanketten och signera direkt online via autogiro med BankID. För närvarande kan du bara göra detta på en dator, ej på mobil alt. surfplatta.

Namn *
Namn

2. Skriv ut och fyll i blanketten för autogiroanmälan och skicka den till oss:
Trygga Barnen
Rindögatan 15
115 36 Stockholm

3) Fyll i formuläret här till höger, så återkommer vi till dig och skickar en blankett som du skriver under och skickar tillbaka till oss.

*För att bli månadsgivare måste du vara över 18 år.

 

 

 

Som månadsgivare bidrar du:

Som månadsgivare bidrar du med pengar varje månad via autogiro. Tack vare ditt regelbundna stöd kan vi arbeta långsiktigt och bygga en stabil verksamhet. För 100 kronor eller valfritt belopp gör du skillnad för barn och unga som lever i familjer där alkohol, droger eller psykisk ohälsa tar alldeles för stor plats. Genom ditt stöd får fler barn och unga möjligheten till en trygg uppväxt. Du betyder mycket i kampen om barn och ungas framtid. Hjälp oss att hjälpa fler! Du väljer själv hur mycket eller hur länge du vill bidra. 

Som månadsgivare får du:

För att du ska kunna följa det arbete du bidrar till får du Trygga Barnens digitala nyhetsbrev via e-post. Du får också ett Tryggt armband för att stolt kunna visa att du stödjer Trygga Barnens verksamhet. 


"Jag önskar att alla barn och ungdomar fick chansen att växa upp under trygga förhållanden. Jag stöttar Trygga Barnen då de gör en beundransvärd insats och hjälper dem som lever i en familj med beroendeproblematik. Tack för allt ert engagemang i frågan!" Jeremias Andersson, månadsgivare

 

Du kan även stödja oss genom att sätt in ett bidrag på
Bankgiro 656-9982 eller Swish 1232 76 57 09.